KLICKA HÄR FÖR ATT BLI KUND

+46 (0)8-718 31 10
info@beautyinternational.se

VÄLKOMMEN TILL SMART BUY

Arbetar du i skönhetsbranschen och vill ha inloggningsuppgifter till vår shop så även du kan handla våra omtyckta produkter samt få information om hela vårt sortiment så maila oss nedanstående uppgifter till info@beautyinternational.se så registrerar vi dig och skickar ett mail med din personliga inloggningskod:

Företagsnamn / Kontaktperson / Gatuadress / Postnummer och ort / Mobilnummer / Person-eller Organisationsnummer / Mail

Vi vänder oss till företag i skönhetsbranschen och levererar bra och effektiva produkter till förmånliga priser och med snabba leveranser, normalt inom 48 timmar. Webbshopen är full med allt vad du behöver för din salong eller spa-anläggning. På många produkter har vi kvantitetsbaserade priser, vilket betyder att ju fler du köper av samma produkt, ex 1 hel kartong vax, så får du billigare styckpris - vilket uppskattas av många!

Det som är absolut störst i Smart Buy är Depilève. Märket är störst i världen på professionella vaxsystem och finns i över 100 länder runt om i världen. Varje dag tillverkas uppemot 20 ton vax i fabriken utanför Madrid i Spanien. Depilève är synonymt med prestige, succé och kvalitet - något som väldigt många runt hela jorden upptäckt. Förutom en mängd vaxsystem och vaxsorter för alla behov och önskemål så erbjuder även Depilève högklassiga produkter både före och efter vaxning samt försäljningsprodukter - allt för att kunna erbjuda dig och dina kunder den bästa, effektivaste och skonsammaste vaxningen!

Vi erbjuder även ANESI - effektiv, hudvänlig och prisvärd hudvård från Spanien. Det finns produkter för alla hudtyper och behov utan att vara för stort sortiment. Och sen några år tillbaka finns det även flera Cosmeceuticals-serier i ANESI - Lab Institut. Något som många uppskattar är att Du som salong får börja med några få valfria produkter och behöver inte ta in hela sortimentet. Produkterna är väldigt lättsålda och omtyckta hos slutkonsument och det finns effektiva salongsprodukter med färdiga behandlingskit. Hör av Dig till oss om Du vill veta mer om ANESI.

I vårt Smart Buy-sortiment finner du även mycket bra förbrukningsmaterial såsom bomullspads, engångsmössor m.m. samt Frans-och Brynfärg, manikyr- och pedikyrprodukter!

VÄLKOMMEN TILL SMART BUY´S VÄRLD!